Mød TDC Erhverv til
Gartner Symposium ITxpo

5.-9. november 2017 i Barcelona

Årets begivenhed
for IT-ledere

Gartner Symposium ITxpo er Europas største it-konference, som giver dig inspiration, ny viden, netværk og strategisk input. Her samles it-professionelle fra hele verden og bliver præsenteret for aktuelle emner inden for it-ledelse og it-strategi.

Adgangspasset til Gartner Symposium ITxpo køber du direkte hos Gartner. Der er Early Bird frem til den 8. september 2017, hvor du sparer op til €600. Du kan læse mere om Gartner Symposium ITxpo og tilmelde dig konferencen her

Eksklusive fordele
med TDC Erhverv

Vi har skræddersyet et helt specielt program, hvor du, i hyggelige omgivelser, kan blive inspireret af eksklusive faglige keynote indlæg og få mulighed for at reflektere og videndele med andre it-ledere fra Danmark. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Barcelona.

Bo sammen med os
_

Vi bor på Renaissance Barcelona Hotel, der er placeret i hjertet af byen – tæt på Ramblaen og Plaça de Catalunya. Vi har reserveret et begrænset antal værelser til vores kunder. Prisen er €229 pr. person pr. nat inkl. morgenmad og afregnes direkte på hotellet.
Deadline for booking af værelse er den 31. august 2017.

Mandag den 6. november: Unikt arrangement

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften i hyggelige omgivelser, hvor du vil få faglige observationer, opsamling på dagens konference program, mulighed for at reflektere og udveksle erfaringer med andre it-ledere fra Danmark.
Digital transformation har været på den teoretiske agenda i de seneste år. Marina Lønning, koncerndirektør i TDC Erhverv sætter fokus på digital transformation og hvordan TDC Group har gjort og gør i praksis. Vi får også besøg af en Gartner Executive, der giver os et helt unikt indblik i ugens vigtigste pointer og giver gode råd til indlæg i løbet af ugen. Du får samtidig mulighed for at netværke med kollegaer i branchen og få perspektiveret på de indsigter, du har fået på konferencedagen.

TILMELD DIG

Bemærk, at du selv skal bestille fly og konferencepas til Gartner Symposium ITxpo.
UDFYLD

Vælg


Ønsker du at deltage i arrangementet mandag aften den 6. november?


Vil du booke hotel med os?

Deadline for booking af værelse er den 30. september.

Kontakt os på tdcevent@tdc.dk, hvis du ønsker at vide mere om Gartner Symposium ITxpo.