Mød TDC Erhverv til
Gartner Symposium ITxpo

5.-9. november 2017 i Barcelona

Årets begivenhed
for IT-ledere

Gartner Symposium ITxpo er Europas største it-konference, som giver dig inspiration, ny viden, netværk og strategisk input. Her samles it-professionelle fra hele verden og bliver præsenteret for aktuelle emner inden for it-ledelse og it-strategi.

Adgangspasset til Gartner Symposium ITxpo køber du direkte hos Gartner. Der er Early Bird frem til den 8. september 2017, hvor du sparer op til €600. Du kan læse mere om Gartner Symposium ITxpo og tilmelde dig konferencen her

Eksklusive fordele
med TDC Erhverv

Vi har skræddersyet et helt specielt program, hvor du, i hyggelige omgivelser, kan blive inspireret af eksklusive faglige keynote indlæg og få mulighed for at reflektere og videndele med andre it-ledere fra Danmark. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Barcelona.

Bo sammen med os
_

Vi bor på Renaissance Barcelona Hotel, der er placeret i hjertet af byen – tæt på Ramblaen og Plaça de Catalunya. Vi har reserveret et begrænset antal værelser til vores kunder. Prisen er €229 pr. person pr. nat inkl. morgenmad og afregnes direkte på hotellet.
Deadline for booking af værelse er den 31. august 2017.

Mandag den 6. november: Unikt arrangement

Vi har skræddersyet et helt specielt arrangement til dig mandag den 6. november om aftenen, hvor du vil få masser af inspiration. Vi får besøg af en Gartner Executive, der giver os et helt unikt indblik i ugens vigtigste pointer og giver gode råd til indlæg i løbet af ugen. Vi dykker, sammen med Martin Börjesson, partner i 2021.ai , ned i AI – et af årets hot topics på Gartner Symposium ITxpo og bliver konkrete på digitalisering og AI – do’s & don’ts.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften i hyggelige omgivelser, hvor du vil få faglige observationer, mulighed for at reflektere og udveksle erfaringer med andre it-ledere fra Danmark.

arrangement1
marina-martin2

Gartner Executive stiller op og giver os et helt unik indblik i ugens vigtigste pointer og giver gode råd til indlæg i løbet af ugen.
Martin Börjesson, partner i 2021.AI gennemgår de vigtigste spørgsmål, C-level management bør stille sig selv i forbindelse med et AI-projekt. Han fortæller om de største do’s og don’ts og forklarer, hvordan man går fra teori til konkret AI-projekt på 8-10 uger. Martin Börjesson har bl.a. en baggrund som nordisk landechef i Gartner og som CIO i DSB.
Marina Lønning, koncerndirektør i TDC Erhverv fortæller, hvordan TDC Erhverv anvender digitalisering og AI-teknologi til automatiserings- og effektiviseringsprojekter.
Sammen vil oplægsholderne tale om potentialet i digitalisering og AI, og hvordan man kan komme i gang uden at foretage en kæmpe investering.

TILMELD DIG

Bemærk, at du selv skal bestille fly og konferencepas til Gartner Symposium ITxpo.
UDFYLD

Vælg


Ønsker du at deltage i arrangementet mandag aften den 6. november?


Vil du booke hotel med os?

Deadline for booking af værelse er den 30. september.

Kontakt os på tdcevent@tdc.dk, hvis du ønsker at vide mere om Gartner Symposium ITxpo.